ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

  • Για όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας το κόστος είναι από 1,98 € (με ΦΠΑ).
  • Για απομακρυσμένους προορισμούς (δυσπρόσιτα) εκτός αστικών κέντρων το κόστος θα υπολογίζεται κατόπιν συμφωνίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Για παραγγελίες εκτός ελληνικής επικράτειας το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται ανεξάρτητα απο τους παραπάνω όρους και συμφωνείται κατόπιν επικοινωνίας της AlphaTools με τον πελάτη.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΓΚΩΔΗ - ΒΑΡΙΑ ΔΕΜΑΤΑ 

Στα ογκώδη δέματα μετράει το ογκομετρικό βάρος το οποίο υπολογίζετε με τον εξής τρόπο:   

ΜΗΚΟΣ(CM) Χ ΥΨΟΣ(CM) Χ ΠΛΑΤΟΣ(CM) 5000 = ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΚΙΛΑ

Βαριά δέματα νοούνται εκείνα που είναι μεγαλύτερα των 20 κιλών μικτό βάρος.

Διατηρούμε το δικαίωμα αναπροσαρμογής του κόστους αποστολής σε σπάνιες περιπτώσεις (αυξημένος όγκος, δυσπρόσιτη περιοχή, εναλλακτικός τρόπος αποστολής) αφού πρώτα προηγηθεί συνεννόηση με τον πελάτη.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

COURIER

Η παράδοση γίνεται συνήθως σε 1 εργάσιμη ημέρα εντός Αθηνών, σε 1-2 εργάσιμες ημέρες γιά χερσαίους προρισμούς, σε 1-3 εργάσιμες ημέρες γιά νησιωτικούς προρισμούς & σε 1-5 εργάσιμες ημέρες γιά απομακρυσμένους προρισμούς από την αποστολή της παραγγελίας, εκτός εάν υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους ή λόγος ανωτέρας βίας και αυτό έχει γνωστοποιηθεί από την αρχή στον πελάτη που πραγματοποιεί την παραγγελία.

           

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 

Τα βαριά & ογκώδη αντικείμενα συσκευάζονται και μεταφέρονταιι από την Alphatools στις αποθήκες της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρίας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του αγοραστή και παραλαμβάνονται από εσάς στο πρακτορείο της πόλη σας.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η παραλαβή μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας (10:00 έως 16:00 Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή).